La situació a la planta potabilitzadora de Palafolls es va normalitzant

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de les afectacions viscudes al llarg de la jornada d’ahir dimecres, la potabilitzadora de l’Alt Maresme, situada al nostre municipi i a tocar del riu Tordera, va recuperant progressivament la seva normalitat.

Segons ha confirmat a aquesta emissora la consellera de Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme, Montserrat Garrido, els dipòsits de la instal·lació estan plens i gairebé tots els pous que ahir estaven inundats ara ja es troben en funcionament.

D’altra banda, ahir al vespre es va trencar la canonada d’impulsió que transporta aigua captada del mar fins a la planta dessalinitzadora de la Tordera, a Blanes, fet que va obligar a aturar l’activitat de les instal·lacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics