URGENT

El CCM emet diverses recomanacions pels afectats pel temporal Gloria

Compartiu aquesta història

Aquesta borrasca ha deixat múltiples afectacions a la comarca del Maresme, tant a nivell de desperfectes com també de talls de subministraments.

Segons ha informat el Consell Comarcal del Maresme, seguint les recomanacions de l’Agència Catalana del Consum, cal recordar que el termini per comunicar a les asseguradores els desperfectes, danys i sinistres en béns materials és de 7 dies naturals des del moment d’ocasionar-se aquest perjudici.

En aquest sentit, cal trucar a la companyia i aquesta ha de facilitar el número de referència perquè quedi constància o per poder realitzar el seguiment de la reclamació.

Segons informa el consell, en cas que hagueu patit desperfectes materials i també talls al subministrament, ho heu de comunicar tot plegat a la companyia.

En els casos “extrems”, la companyia d’assegurances ha de comunicar-ho al Consorci de Compensació d’Assegurances, que indemnitza per danys produïts per fenòmens naturals.

Pel que fa a la reclamació de talls en els subministraments, si encara no teniu restablert el funcionament ho heu de fer saber a la companyia per reclamar el servei.

En els casos que la companyia asseguradora no atengui la vostra petició, o si la resposta rebuda no és satisfactòria, es pot contactar amb l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor o visitar la mateixa web del Consell Comarcal del Maresme, www.ccmaresme.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics