El Teatre de Palafolls enceta diumenge el nou Cicle de Teatre Infantil

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’una nova proposta impulsada des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i que s’inicia per primer cop aquest cap de setmana.

Seran un total de 6 obres de teatre infantil i familiar, des d’aquest gener i fins el mes de maig, amb contingut lúdic i pedagògic.

Segons ha epxlicat l’Ajuntament, l’objectiu de la iniciativa és “apropar l’art i el coneixement als més petits de forma professional, lúdica i familiar”.

Ricard Morales, tècnic de l’Àrea de Cultura del consistori, ha explicat a aquesta emissora que la proposta s’afegeix a la resta de programació cultural del Teatre després de rebre feedback del públic que així ho demanava.

La primera de les obres serà aquest diumenge al punt del migdia, i portarà per títol “The Rock’n’Roll Hipsters i els Instruments del Rock”, un espectacle de caràcter didàctic que barrejarà teatre i música en directe.

Morales explica perquè s’ha decidit apostar per aquest nou horari dels diumenges al migdia en què s’oferiran les obres d’aquest nou cicle de Teatre Infantil.

A banda, el nou cicle ofereix també un nou Carnet de Cultura per als més petits. Els infants rebran aquest carnet quan comprin la primera entrada del cicle, i a cada funció a la qual assisteixin se’ls anirà segellant. Al final, tots ells rebran un petit obsequi.

Després de la funció d’aquest diumenge no caldrà esperar gaire per veure la següent. Serà el 2 de febrer amb l’espectacle “Mare Terra”.  A partir de llavors s’oferirà una sessió al març, una altra l’abril i dues últimes ja al mes de maig.

Podeu consultar tota la programació completa al web www.palafolls.cat i als pregoners i dependències municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics