URGENT

El Teatre de Palafolls enceta diumenge el nou Cicle de Teatre Infantil

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una nova proposta impulsada des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i que s’inicia per primer cop aquest cap de setmana.

Seran un total de 6 obres de teatre infantil i familiar, des d’aquest gener i fins el mes de maig, amb contingut lúdic i pedagògic.

Segons ha epxlicat l’Ajuntament, l’objectiu de la iniciativa és “apropar l’art i el coneixement als més petits de forma professional, lúdica i familiar”.

Ricard Morales, tècnic de l’Àrea de Cultura del consistori, ha explicat a aquesta emissora que la proposta s’afegeix a la resta de programació cultural del Teatre després de rebre feedback del públic que així ho demanava.

La primera de les obres serà aquest diumenge al punt del migdia, i portarà per títol “The Rock’n’Roll Hipsters i els Instruments del Rock”, un espectacle de caràcter didàctic que barrejarà teatre i música en directe.

Morales explica perquè s’ha decidit apostar per aquest nou horari dels diumenges al migdia en què s’oferiran les obres d’aquest nou cicle de Teatre Infantil.

A banda, el nou cicle ofereix també un nou Carnet de Cultura per als més petits. Els infants rebran aquest carnet quan comprin la primera entrada del cicle, i a cada funció a la qual assisteixin se’ls anirà segellant. Al final, tots ells rebran un petit obsequi.

Després de la funció d’aquest diumenge no caldrà esperar gaire per veure la següent. Serà el 2 de febrer amb l’espectacle “Mare Terra”.  A partir de llavors s’oferirà una sessió al març, una altra l’abril i dues últimes ja al mes de maig.

Podeu consultar tota la programació completa al web www.palafolls.cat i als pregoners i dependències municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics