URGENT

Un foc calcina una casa de fusta a Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

L’incendi es va originar dins de l’immoble a quarts de 10 del matí i ha calcinat totalment la casa situada al carrer faisà de Ciutat Jardí.
Segons expliquen els bombers, el foc, que ha destrossat totalment l’interior de la habitatge, no ha provocat ferits i ha acabat per provocar el col·lapse d’una part de la casa, situada en un carrer sense sortida d’aquesta urbanització. Ara com ara, es desconeix què va provocar l’incendi d’aquest habitatge de dues planes i de parets de fusta.

Ràpidament s’hi van desplaçar 8 dotacions de bombers, entre ells un camió escala que no va acabar actuant i també dues patrulles de Policia Local i Mossos d’Esquadra. També s’hi va desplaçar una ambulància del SEM que no va haver d’actuar, ja que no hi va haver ferits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics