Més d’un centenar de persones s’apunten a la llista de voluntaris de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Voluntaris al Camp de Vol ahir. RP

l’Ajuntament activava una borsa de voluntaris per tal d’articular i coordinar les accions que tota aquella gent que vol donar un cop de mà als afectats pel pas de la borrasca Glòria per Palafolls. Més d’un centenar de persones s’han apuntat ja i de fet ja s’han començat a vehicular les primeres actuacions. Els inscrits en aquesta borsa reben correus electrònics amb possibles accions a realitzar. Encara són poques perquè abans de començar a ajudar els propietaris han d’avaluar els danys a les finques i negocis. Tot i això ahir els primers voluntaris ja van participar en la neteja de les instal·lacions del Camp de Vol de Palafolls, molt afectat per l’avinguda del riu i on l’aigua va arribar al metre i mig dins els hangars.

El pas de Gloria per Palafolls ha deixat nombroses destrosses a cultius i negocis. Això ha provocat una onada de solidaritat de particulars que s’han ofert a ajudar a recuperar la normalitat. Es va demostrar dissabte al matí en la neteja i condicionament de la Protectora d’animals. Es va convocar a través de les xarxes i desenes de persones es van acostar a la protectora per refer la gossera local. L’Ester López és una de les responsables de la Protectora d’Animals de Palafolls.

Després d’hores de feina la protectora ha anat recuperant la normalitat a les instal·lacions, cosa que permetrà als animals tornar a centre. L’endemà de les inundacions es va fer una crida a l’acolliment temporal dels animals, ja que la protectora s’havia inundat. Amb la participació de voluntaris, López assegura que no només s’ha netejat les instal·lacions, sinó que també s’han millorat.

Qui vulgui apuntar-se a la borsa impulsada des de l’Ajuntament pot fer-ho a través de la pàgina web del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics