Lloret estudia alternatives per fer front al tall de la línia ferroviària entre Malgrat i Blanes

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Al ple ordinari a l’Ajuntament lloretenc aquest dilluns, l’alcalde Jaume Dulsat va anunciar que s’estaven estudiant, conjuntament amb la Generalitat, tres possibles alternatives de transport per fer front mesos en què estarà tallada la connexió per tren entre Malgrat i Blanes.

A preguntes del grup municipal de Ciutadans al municipi, l’alcalde va explicar que una de les propostes seria la connexió mitjançant un bus entre Lloret i algun municipi de la comarca del Maresme. Segons Dulsat, una de les opcions més viables per la ubicació de l’estació seria Santa Susanna.

D’altra banda, l’alcalde de Lloret també va explicar que les altres dues propostes que s’han parlat amb la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat serien la millora de la freqüència de pas d’autobusos entre el municipi i Barcelona o bé la connexió de Lloret amb Sils, on s’ubica l’estació de tren de Mitja Distància de Renfe.

Des de l’Ajuntament de Lloret s’ha recordat també que, abans de prendre alguna decisió, cal veure també els passos que faci la companyia ferroviària, responsable del servei.

Són declaracions de l’alcalde Jaume Dulsat al ple de dilluns, facilitades per Nova Ràdio Lloret.

A la vegada, l’Ajuntament ha anunciat també que s’estudiarà la possibilitat de crear algun tipus de bonificació per rebaixar el sobrecost del servei.

A Lloret de Mar, el cost dels danys del temporal Gloria puja fins a 1 milió d’euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics