S’organitza un curs per orientar del canvi de la llar d’infants a l’escola

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de la xerrada d’aquest passat dimarts a l’Institut sobre els riscos i amenaces d’internet i les xarxes socials i adreçada a famílies amb fills adolescents, l’Ajuntament de Palafolls ja prepara la segona de les trobada educativa que es preveu pel proper dissabte dia 8 de febrer.

Aquesta segona sessió es centrarà en un curs específic per a famílies amb infants que travessen l’etapa educativa dels 0 als 3 anys o la dels 3 als 6 anys, dues etapes diferenciades però igualment plenes de canvis tant pels petits com per a les famílies.

El curs, que té com a títol ‘Les Transicions a la Primera Infància. Com Gestionar els Canvis del 0 als 6 anys’, estarà impartit per la terapeuta Gestalt, Coach i Mediadora Familiar Bea Casanovas i vol ajudar a resoldre dubtes, orientar i posar sobre la taula els neguits habituals en tots els canvis que viuen els nadons i  infants en aquests primers anys de vida.

Anna Rovira és tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls

Ja s’ha obert el periode d’inscripció en aquest nou curs, que s’emmarca dins del nou projecte de poble “Palafolls Vila Educadora” impulsat des de l’Ajuntament.

Rovira explica que la intenció del consistori és continuar apostant per l’educació en tots els àmbits, i que cursos com els que s’ofereixen aquests dies són especialment útils per les famílies palafollenques.

Qui vulgui apuntar-se a aquest curs ho pot fer fins el proper dilluns a través del formulari que s’ha habilitat al web municipal i esperar un posterior correu electrònic que confirmarà la inscripció, ja que les places són limitades.

El curs es farà dissabte dia 8 al MiD durant 3 hores; de 10 del matí a 1 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics