URGENT

Palafolls En Comú no presenta preguntes al ple perquè considera que no s’han respost les d’anteriors sessions

Compartiu aquesta història
Foto: RP

El ple del passat dijous a l’Ajuntament de Palafolls, de caràcter ordinari, no va comptar amb cap pregunta per part de la regidora de Palafolls En Comú, Clara Hidalga, a l’oposició.

El grup dels comuns va emetre un comunicat durant la celebració del mateix argumentat el perquè d’aquesta decisió. Segons considera partit, durant els darrers mesos gran part de les preguntes que han formulat als plens “no han rebut resposta fins el fons de la qüestió, s’han donat mil arguments i tergiversat les paraules per finalment no ser contestades o, pitjor encara, s’ha negat la realitat de les mateixes”.

A més, afegeixen el comuns, el temps de resposta a les preguntes formulades s’ha dilatat “d’una manera que no troben lògica”.

La regidora Clara Hidalga ho puntualitzava al ple d’ahir durant el torn de precs i preguntes.

Palafolls En Comú considera que el govern municipal “no respecta l’oposició ni el seu treball”, fet que demostra la manca de resposta a les preguntes i també “una sèrie de gestot i aptituds als plens”.

Així, els comuns consideren que la voluntat del govern d’ERC “no és tenir present a les persones que els van votar”, representades al ple per Hidalga.

Per tots aquests motius, conclou la formació al comunicat, l’Assemblea de Palafolls En Comú va decidir no fer preguntes i “valorar quines accions polítiques cal emprendre per poder donar veu a la gent que ha dipositat la seva confiança en ells”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics