URGENT

El govern confia en mantenir els terminis de finalització de les obres de Roig i Jalpí, malgrat les aturades

Compartiu aquesta història

Una de les informacions de presidència del ple d’ahir a l’Ajuntament era l’estat de les obres del carrer Roig i Jalpí i del camí de la Ginesta.

Els primers treballs van començar a principis de desembre, mentre que en el segon cas ho van fer el passat 13 de gener. En el cas del carrer Roig i Jalpí, l’activitat es va aturar per vacances durant les festes de Nadal. A aquesta aturada s’hi va sumar, de forma imprevista, les afectacions del temporal Gloria, que van obligar a interrompre els treballs diversos dies.

Jordi Villaret, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, ha explicat que les obres segueixen amb normalitat després de les afectacions, i ha informat també d’algunes intervencions imprevistes, com és la substitució de la canonada d’aigües residuals, que caldrà canviar després de comprovar el seu estat.

Malgrat aquest fet i les aturades de les obres, tant per vacances com per les afectacions del temporal, des del govern s’assegura que els terminis per acabar els treballs es mantenen.

L’alcalde, Francesc Alemany, va dir que havien mantingut una reunió amb els veïns en què es van exposar inquietuds sobre les afectacions de les obres i demandes a les quals es donarà resposta. El govern palafollenc entén les molèsties però demana paciència a la ciutadania.

Per la seva banda, des del PSC es va considerar que ha mancat informació respecte a aquests treballs. Joan Vila és regidor del grup socialista.

Amb tot, el regidor d’Urbanisme, Jordi Villaret, assegura que es mantenen les previsions de finalització de les obres, ja que així els ho ha assegurat l’empresa responsable.

Per tot plegat, des del govern es demana confiar en què es pugui recuperar tot el temps perdut, preveient poder acabar els treballs de Roig i Jalpí a finals d’aquest proper mes de febrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics