URGENT

Diversos equips del San Luis de futbol sala assoleixen el pas a la final de la Copa Girona

Compartiu aquesta història

El futbol sala tenia descans de la lliga aquest cap de setmana, però no va aturar la competició. En aquest sentit, durant aquest passat cap de setmana s’han celebrat diferents partits de la Copa Girona, concretament les semifinals.

El Juvenil ha aconseguit passar a la final derrotant al Sant Julià de Ramis per un resultat de 0 a 3, i al següent partit s’enfrontarà a l’Interesportiu Malgrat després que aquest equip derrotés al Blanesport 83.

També han aconseguit el pas a la final de la Copa Girona l’equip femení de Segona Divisió, que va guanyar 1 a 2 al Riudellots, amb gols d’Alba Bayod i Noemí Mañé. Per la seva banda, l’equip de l’infantil B masculí va guanyar contra l’Interesportiu Malgrat 2 a 1.

El seu entrenador, Rafa Rodríguez, es mostrava satisfet pel joc de l’equip davant d’un partit disputat, especialment en els últims compassos.

En el cas dels Benjamins, les semifinals de la Copa Girona han deixat una situació curiosa, en la qual han jugat 3 equips del San Luis.

El Benjamí A va guanyar el seu partit contra el Girona per 9 a 3, mentre que els equips del B i el C s’enfrontaven en un partit que van guanyar els primers per 1 a 3. A la final, per tant, s’hi veurà un partit entre Benjamí A i Benjamí B del San Luis de Palafolls.

Per la seva banda, aquest cap de setmana els equips del CD Palafolls de futbol han tingut descans aquesta jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics