El Casal de la Dona organitza demà una xerrada sobre ciberseguretat per a les famílies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Masia de Can Florenci serà l’espai on s’oferirà, aquest dimarts, una nova xerrada amb la tecnologia i la seguretat com a temàtiques protagonistes.

Es tracta d’una ponència que s’ha anomenat “Ciberseguretat per a pares”, i que tindrà per objectiu parlar dels riscos d’utilitzar aparells que estan connectats a internet.

Elisabeh Embid, responsable de la xerrada, ha explicat en una entrevista a aquesta emissora que la sessió vol servir per conscienciar a les famílies sobre l’ús de qualsevol aparell amb connexió a la xarxa, enfocant-ho a la seguretat cap als fills i filles.

La xerrada es fa amb el suport i col·laboració de l’Institut de Ciberseguretat Espanyol (inCIBE), i s’adapta en funció del tipus de públic al qual s’adreça, bé siguin infants, joves o públic adult, com és el cas de la xerrada de demà a Palafolls.

La ponència té també un rerefons participatiu. En aquest sentit, Embid explica que des de l’organisme inCIBE es treballa per aconseguir el que anomenen “cibercooperants”, és a dir, persones que vulguin participar voluntàriament en les xerrades que s’imparteixen arreu des de l’institut.

La xerrada sobre ciberseguretat de demà al Casal de la Dona de Palafolls començarà al punt de dos quarts de 6 de la tarda, i és de caràcter gratuït.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics