URGENT

Gospel Viu estrena aquesta tarda el seu nou espectacle VIDA al Palau de la Música

Compartiu aquesta història

A les 7 de la tarda la formació palafollenca tornarà a pujar dalt de l’escenari del Palau de la Música per estrenar disc i espectacle. Doble presentació el nou projecte musical de Gospel Viu que rep el nom de VIDA i porten molts mesos treballant. El director de Gospel Viu, Moisès Sala, explica a RP els nervis previs a una estrena d’espectacle i de disc, però també amb moltes ganes de mostrar el nou espectacle

Amb aquest nou espectacle, Gospel Viu pretén trencar els esquemes nacionals del gòspel urbà, abandonant el gòspel tradicional nord-americà i obrint el repertori a un gòspel català amb formes actuals i contemporànies. Això sí, no es renuncia al ritme trepidant, frenètic i colpidor que, des de sempre, caracteritza aquesta formació coral que aplega una 80a de veus.

La formació explica que VIDA “és un cant a l’amor, a la tendresa, als fills, als pares, al passat, al present i al futur”. Tot plegat en un nou disc que parla d’instants, de mirades, de sentiments, de paraules i de silencis.

Vida és el 6è espectacle de Gospel Viu, un grup nascut a Palafolls el 2002 i que és considerat un referent del gòspel nacional

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics