Victòria del Sènior contra el Campdevànol i derrota del Sots 25 a la pista del Palamós

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer equip del CB Palafolls va aconseguir una merescuda i treballada victòria aquest diumenge al Palauet contra el Campdevànol.
El partit va ser igualat en tot moment, amb un resultat d’empat a 20 al final del primer quart, de només 2 punts de diferència a la meitat i de domini visitant al 3r període, però finalment va acabar decantant-se pels palafollencs, que van guanyar 66 a 63.
La jornada del passat cap de setmana, però, ha deixat mals resultats per l’equip del Sots 25 del CB Palafolls, que ha tornat a ensopegar. Aquest cop ha estat a la pista del Palamós i per un resultat de 68 a 56.

Tot i que el partit va arribar a la meitat amb un resultat al marcador ajustat de 29 a 30, favorable als palafollencs, a partir dels dos últims quarts la situació es va acabar torçant i van acabar perdent de 12 punts de diferència.
Molt millor li van anar les coses a l’equip del Sots 21, que després de perdre la setmana passada ha recuperat les bones sensacions amb una contundent victòria a la pista de l’Escola Pia Olot per 41 a 80, en un partit amb domini palafollenc.

Un altre bon resultat d’aquest passat cap de setmana el firmava l’equip del Júnior B, que rebia al Teià al Palauet aquest dissabte a la tarda.
Els palafollencs van anar dominant el partit, amb aproximacions del rival en el marcador en diversos moments, però van acabar imposant-se per 64 a 51.
El Cadet, per la seva banda, no va tenir la sort de cara i va perdre a casa contra el Vilassar de Dalt per un resultat ajustat de 64 a 68.
Per últim, els Minis van tenir resultats de cara i creu aquesta jornada. EL Mini A va imposar-se al Boet Mataró amb un resultat de 47 a 25, mentre que el B va caure a la pista del Ceset gironí per 79 a 29.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics