URGENT

Un equip de dos palafollencs es prepara per l’UNIRAID 2020, que començarà la setmana vinent

Compartiu aquesta història
Foto: El Cafè de Palafolls

Es tracta d’un raid adreçat a estudiants universitaris i en què participen cotxes de més de 20 anys d’antiguitat, que recorreran durant 9 dies un itinerari dividit en 7 etapes que travessarà el Marroc de nord a sud, amb la ciutat de Tànger com a punt de partida i d’arribada.

El rerefons de la prova, però, és de caràcter solidari, ja que l’objectiu els participants és lliurar 40 quilos de material divers als llogarets de desert.

En aquesta prova hi participa el Grillats Team de Joan Sánchez i Joel Samper, dos palafollencs estudiants d’enginyeria mecànica a la UdG que, amb un Renault 5 preparat especialment per la prova, afrontaran l’UNIRAID des del dissabte 15 i fins al 23.

Joan Sánchez ha explicat en una entrevista a aquesta emissora que, principalment, portaran joguines, però que també han rebut la col·laboració de negocis del nostre municipi i la nostra zona.

Joel Samper afegeix que la vessant solidària de l’activitat és un dels aspectes que més té ganes de gaudir durant aquesta prova.

En total, els dos estudiants palafollencs recorreran carreteres de muntanya, pistes, sorra i dunes, i durant el recorregut hauran de fer front també a una etapa marató que inclourà una nit de bivac lliure al desert.

Per conèixer l’aventura del Grillats Team durant la prova es pot seguir el seu compte d’Instagram, @grillats_team.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics