El nou govern municipal presenta demà els seus primers pressupostos

Imatge del ple a l'Ajuntament de Palafolls - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dijous està convocada una sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament. Serà una sessió amb un únic punt a l’ordre del dia, ja que el nou govern d’ERC portarà al plenari el seu primer pressupost municipal elaborat plenament pel nou equip de govern que en els seus 5 primers mesos ha treballat amb el pressupost aprovat per l’anterior govern i des de l’1 de gener ha treballat amb el pressupost prorrogat fins a l’aprovació del nou full de ruta municipal.

El govern presentarà els seus primers números en els quals es començaran a desplegar les seves principals línies de treball previstes en el seu programa electoral. En aquest sentit l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ja va explicar que el nou executiu ha creat algunes regidories noves que ara es veuran dotades de partides econòmiques per poder començar a desplegar les seves polítiques.
També es preveu que s’hi reflecteixin les partides de pressupostos participats.

El pressupost es presentarà demà, a partir de les 19h, en sessió plenària emesa en directe des de la sala de plens per Ràdio Palafolls a través de l’FM i a través de la seva pàgina d’internet. A més, com ja ha passat en els últims plens municipals, el podreu seguir en vídeo a través del Facebook de Ràdio Palafolls, on s’emet amb imatges en directe i amb realització pròpia, la sessió plenària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics