L’Ajuntament organitza un nou matí de neteja al riu aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Just una setmana després de la primera jornada de neteja de l’entorn del riu Tordera, afectat pel pas del temporal Gloria, el consistori de Palafolls ha decidit emetre una nova convocatòria per aquest mateix cap de setmana.

Serà diumenge, i aquest cop se centrarà en el Pla d’en Bigas. Segons ha informat l’Ajuntament, l’hora d’inici de l’activitat serà al punt de dos quarts de 10 del matí, i per participar-hi caldrà inscripció prèvia, tal i com ja s’ha demanat en l’anterior convocatòria.

Susanna Pla, 1a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Palafolls, explica que s’ha decidit repetir la jornada perquè encara queda molta feina per fer en l’àmbit de la neteja de l’entorn del riu, especialment a la considerada com a “zona zero”.

Per participar en aquesta activitat es recorda que cal portar guants, una bossa de ràfia, roba i calçat còmode per fer la neteja, tot plegat per recollir els residus que es vagin trobant a la zona, que posteriorment es traslladaran a la deixalleria.

Pel que fa a les restes vegetals, Pla explica que s’està acabant d’estudiar la manera com seran gestionades.

La 1a tinent d’alcalde palafollenca ha aprofitat també per aclarir que la inscripció a la jornada és necessària per poder comptar amb la cobertura de l’assegurança contractada per l’Ajuntament per dur a terme l’activitat.

Si es decideix assistir a la neteja amb infants, cal que els adults en siguin responsables en tot moment, ja que l’estat de la zona podria ser perillós si no es va amb compte.

A la vegada, el consistori ha recordat que, si es troben animals, és important no tocar-los i adreçar-se al responsable del tram on s’hagi localitzat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics