Malgrat vol arranjar 10 habitatges de persones grans

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc ha demanat a la Diputació de Barcelona una ajuda econòmica de fins a 21 mil€ amb la intenció de poder actuar en les cases de les persones grans del municipi que tenen prou autonomia per viure soles, però que necessiten alguna adaptació a la llar per poder facilitar-los-hi l’estada.

En aquest sentit, el consistori destaca que els ajuts serviran per l’adaptació funcional d’una desena d’habitatges amb la instal·lació d’ajudes tècniques, com ara millores funcionals  en banys, per afavorir l’accessibilitat i facilitar la higiene personal; en cuines, per millorar les condicions de seguretat i ús; o d’altres de més generals per facilitar la mobilitat i accessibilitat al domicili o de millora de l’eficiència energètica dels immobles.

Ho explica Jofre Serret, regidor de Serveis Socials de Malgrat.

El consistori calcula que actualment hi ha 3700 habitants, o el que és el mateix un 20% de la població de Malgrat, que superen els 65 anys. Molts d’ells viuen sols a casa seva. Tot i això molts tenen certes limitacions estructurals que dificulten la seva autonomia en el dia a dia i per això el consistori ha demanat aquesta ajuda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics