URGENT

Tordera prepara un curs de seguretat alimentària

Compartiu aquesta història

Segons ha informat el Consell Comarcal del Maresme, es tracta d’un curs ofert pel Servei de Salut Pública del propi consell i adreçat a tots els “professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària”, com poden ser la preparació, la fabricació, la transformació, l’elaboració, l’envasat, l’emmagatzematge o el transport, entre altres.

El curs es planteja 3 principals objectius. D’una banda, la formació vol servir per donar a conèixer i fomentar el compliment de les normes d’higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d’aliments; d’altra banda també vol servir per prevenir les malalties de transmissió alimentària i, per últim, és útil per implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control.

Des de l’organització es recorda que les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors en qüestions d’higiene alimentària segons la seva activitat laboral.

El curs serà presencial, i es durà a terme al Casal de Joves de Tordera de 9 del matí a 2 del migdia del dimecres 25 de març. Les incripcions per participar-hi s’han de fer omplint el formulari que trobareu a l’enllaç http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=15079, i estan obertes fins el dia 20 de març. El cost és de 25 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics