Blanes demana que el peatge de Santa Susanna sigui gratuït mentre no es restableixi la connexió ferroviària

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La previsió de restabliment de la connexió de la R1 de Rodalies entre Malgrat i Blanes és de 10 mesos, per la qual cosa fins al mes de desembre, com a mínim, els dos municipis no estaran connectats per tren.

Actualment s’ha establert un servei substitutori de busos llançadora entre Blanes i Malgrat; un servei que, segons dades de Renfe, es calcula que utilitzen una mitjana de 2.000 persones diàriament.

Tot i així, l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, considera que molts blanencs opten per desplaçar-se en vehicle, i en aquest sentit demana a la Generalitat que el peatge de Santa Susanna de l’autopista C-32 sigui gratuït fins que no es restableixi el servei ferroviari.

Canosa ho ha dit en declaracions a RP.

Durant una reunió mantinguda amb Renfe, Adif i el Govern català, l’Ajuntament de Blanes va demanar una millora de la freqüència dels autobusos llançadora entre el municipi i Malgrat, i es va plantejar també canviar la connexió amb l’estació de Malgrat per la de Santa Susanna, per la connexió de busos amb què compta aquesta última infraestructura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics