URGENT

El Sènior Femení del San Luis es proclama campió de la Copa Girona, que deixa 3 títols palafollencs més

Compartiu aquesta història

L’equip palafollenc va imposar-se al Quart per un resultat de 0 a 2 amb gols de Mañé i Naranjo. Després d’un bon de triangulacions i de mantenir un bon ritme de partit, el Sènior es va acabar imposant a les gironines i va endur-se el títol.
Una Copa Girona que, aquest cap de setmana, va deixar també més triomfs palafollencs. El Benjamí A va imposar-se al B en una final palafollenca per 5 gols a 1, i l’Infantil també va guanyar el títol guanyant el Girona per 1 a 4.
Per la seva banda, l’equip Juvenil també va proclamar-se guanyador de la copa després de guanyar a l’Interesportiu Malgrat per 3 a 1.
L’entrenador del conjunt, David Solà, fa bona valoració de la resposta de l’equip.

A banda de la Copa Girona, altres partits d’aquest cap de setmana van deixar una derrota per l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que queia a la pista del Sant Joan de Vilassar per 4 a 0.
Jordi Ribas, entrenador del conjunt, explica que l’equip es troba immers en una ratxa de mals resultats, però que evoluciona bé i que el que li falta és efectivitat de cara a la porteria.

Amb aquesta derrota l’equip Aleví de Divisió d’Honor es manté a la 9a posició amb 20 punts, a només 8 de la zona de descens.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics