Santa Susanna abandona l’Arts d’Estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’any passat es presentava la unió de Pineda i Santa Susanna per programar la 9a edició d’aquest festival estiuenc que es va fer a la platja a cavall de les dues localitats. Enguany, però Sant Susanna ha baixat del carro i deixa a Pineda sola amb la 10a edició de l’Arts d’Estiu.
Segons La Vanguardia, que és qui avança la informació, cap dels dos municipis ha volgut explicar els motius d’aquest divorci i fins i tot Sta. Susanna s’ofereix a ajudar en el que calgui, però es desvincula de l’organització.

Rere les desavinences, però, sembla evident que Santa Susanna no ha aconseguit recuperar la inversió que va fer l’any passat amb l’aposta d’entrar en l’organització del festival que ja estava molt arrelat a Pineda.

Tot i això l’edició passada va ser un èxit, en part, per la cartellera, pel canvi d’escenari a la platja i per la introducció del Village, una zona de restauració i mercat a tocar de l’espai d’actuacions.

Ara Pineda afrontarà la nova edició en solitari, però es preveu que continuï apostant per la platja per col·locar l’escenari i el Village de la nova edició que ja té els primers artistes confirmats.

Entre els més coneguts Beret, José Luis PeralesMalikianSergio Dalma o els Manel. Tots ells actuarien a l’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics