Les escoles comencen la setmana del carnaval

Carnaval a Mas Prats. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres és el dia més esperat pels estudiants de les escoles i la llar d’infants de Palafolls. És el dia que sortiran les diferents rues de Carnestoltes organitzades pels centres educatius. Durant tota la setmana, però, els infants gaudeixen de les consignes que va dictar el rei Carnestoltes divendres passat, quan va visitar les escoles locals.

Cada dia d’aquesta setmana els alumnes han de complir les consignes que ha fet el rei. Avui dilluns, per exemple, tots els infants han anat a classe amb la cara pintada, i demà caldrà anar amb els mitjons de diferent color i ben visibles. La directora del Mas Prats, Laura Duarte, explica les consignes que cal seguir fins dijous.

Ja divendres és el dia de les rues. Mas Prats la farà al matí. Cada classe es disfressara diferent i mostraran les seves creacions en una rua per les proximitats de les escoles, mentre que Ferreries manté la seva rua a la tarda. Anna Miranda, cap d’estudis del centre, explica que seguiran les mateixes consignes durant la setmana i que la rua arribarà a la tarda de divendres amb disfressa lliure.

En acabades les rues es farà la xocolatada solidària “Taca’t pel càncer infantil” a la plaça de Poppi per recollir diners per la investigació del càncer infantil.

Les escoles també celebraran el dijous llarder, aquest dijous vinent i el dimecres de cendra, amb el que s’acaba la setmana de carnaval.
La rua de carnestoltes de Palafolls, l’organitzada per l’Ajuntament, serà, com és tradicional, una setmana més tard, l’1 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics