L’Amateur perd contra el Sant Antoni i s’allunya dels primers llocs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer equip del CD Palafolls de futbol jugava aquest cap de setmana un partit important contra el qui, a hores d’ara, continua essent el seu immediat perseguidor però ja empatat a punts.
Els palafollencs jugaven al camp del Sant Antoni, en un partit força disputat i en què van tenir fins a 8 ocasions clares entre els tres pals.
Els locals encetaven el marcador al minut 17, i al 25 Lozano empatava a 1 pel Palafolls. A la segona part el Sant Antoni va tornar a avançar-se, al minut 56, i no va ser fins al minut 80 que Montoro tornava a empatar per l’Amateur palafollenc.
Finalment, però, després d’haver anat alternant el lideratge en el marcador, a pocs minuts pel final del partit el Sant Antoni va sentenciar amb el 3 a 2 definitiu.

La derrota continua situant a l’Amateur en 4a posició amb 31 punts, ara però més allunyat dels rivals que té per davant en la lluita per l’ascens i empatat a punts amb el mateix Sant Antoni, rival d’aquest dissabte.
David Gascons, entrenador del conjunt, destaca les ocasions que va tenir l’equip i la intensitat i la lluita dels 10 minuts finals. Malgrat tot, afirma que cal seguir endavant perquè encara queda molta lliga.

La jornada també va ser negativa per l’equip Cadet, que jugava al camp del Tordera aquest dissabte. Els palafollencs van acabar perdent 5 a 3 després d’haver mantingut el pols al rival fins ben entrada la segona part amb empat a 3 al marcador. L’equip continua en 6a posició amb 25 punts.
Cap de setmana complicat, també, per l’equip Benjamí, que perdia al camp de l’Escola Futbol Vidrerenca per 7 a 1. Un resultat, però, que tal i com explica Marcos, el tècnic, no reflecteix el bon joc dels nois de l’equip palafollenc.
El Benjamí palafollenc és cuer a la classificació amb 6 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics