Malgrat es queixa del desinterès de l’ACA pels efectes del Gloria

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A finals de la passada setmana es van reunir els responsables de l’Ajuntament de Malgrat amb el delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández. Durant la reunió l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, va la queixa i malestar pel que considera inacció i desinterès de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) davant dels efectes que ha deixat el Gloria a Malgrat.

Mercader ha explicat al responsable de la Generalitat la dificultat que ha tingut l’Ajuntament per contactar amb els responsables polítics de l’ACA i aconseguir una reunió i que vinguin al municipi a veure els danys ocasionats.

L’Agència Catalana de l’Aigua és la responsable de rius i rieres i, justament l’ACA, ha estat molt criticada després del pas del Gloria per la nostra zona. Ha estat la diana de crítiques tant de responsables polítics com pagesos per la deixadesa del riu cosa que, acusen, podria haver magnificat el desbordament del riu Tordera la matinada del 22 de gener.

Justament Mercader vol recordar a l’ACA que fer el manteniment i la neteja de rius i rieres és competència seva i vol reclamar que es facin regularment.

Joan Mercader ha afirmat que Juli Fernández també els va explicar els ajuts que la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa per pal·liar els efectes del temporal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics