Malgrat refarà provisionalment el mur de l’aparcament del CAP de Salut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Va ser de les primeres incidències greus de Malgrat la Matinada del 22 de gener. Les tempestes de matinada van carregar totes les rieres de la zona, entre elles la de Sant Genís, que al seu pas per Malgrat va provocar l’esfondrament d’una part del mur de contenció de l’estacionament del CAP de salut, provocant que un cotxe caigués a l’aigua i que s’hagués de retirar i un altre vehicle a punt de caure-hi.

Tot i que la competència de rieres és de l’ACA, l’Ajuntament de Malgrat ja ha anunciat que aquesta setmana arranjarà aquest mur esfondrat amb la voluntat d’accelerar els treballs i reobrir el pàrquing el més aviat possible.

Jofre Serret és el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Els treballs previstos també inclouen el reforç de la línia elèctrica que passa per aquest punt. Endesa assegurarà el pal de la xarxa que està a tocar de la zona esfondrada. Quan ho faci ja es podrà obrir una part de l’aparcament. L’altra part haurà d’esperar a que  el consistori malgratenc reforci el mur amb una escullera.

Aquest reforç que farà l’Ajuntament es provisional, ja que en poc temps l’ACA té previst iniciar les obres de canalització, just en aquest tram de riera.

Justament l’Agència Catalana de l’Aigua ha tret a licitació la redacció del projecte d’endegament de la riera a Malgrat en el tram de 500 metres que transcorre pel Parc Francesc Macià i fins, precisament, la zona de l’aparcament del CAP.

Aquest tram de 500 metres s’adaptarà de la forma més naturalitzada possible, tot considerant possibles solucions amb tècniques de bioenginyeria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics