Malgrat aprova com a emergència l’arranjament provisional del camí de la Pomereda entre Mas Bages i el riu

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho va aprovar la Junta de Govern Local el passat dijous. Es tracta dels treballs que han de servir per reparar i sanejar 600 metres del tram del camí de la Pomereda, entre la carretera de Mas Bages i la zona de càmpings, una de les zones que va resultar afectada pel temporal del gener a Malgrat.

Segons ha informat el consistori, l’actuació serà provisional, i consistirà en la restitució de les parts afectades, la rehabilitació de les infraestructures existents, com les telecomunicacions i enllumenat públic, que permeti mantenir les activitats d’acampada existents, així com garantir l’accés a peu i rodat dels usuaris, amb la garantia d’evacuació d’aquests en cas d’emergència.

Segons explica el 1r tinent d’alcalde, Jofre Serret, la contractació inclou la neteja i reparació de la zona.

El consistori explica que aquestes obres són “actuacions d’emergència atesa la gravetat i la urgència dels càmpings”.

Tot plegat tindrà un cost de 200 Mil euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics