Un incendi destapa una plantació de marihuana a Ciutat Jardí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Poc després de les 10 de la nit d’ahir dilluns, el cos de Bombers van alertar als Mossos durant les tasques d’extinció d’un incendi en una casa de la urbanització de Ciutat Jardí.

El foc va posar al descobert una plantació de cànnabis en aquest immoble. Segons han informat fonts policials, en una de les plantes de l’edifici es van localitzar entre 80 i 100 plantes, que s’estaven cultivant amb tota la infrasestructura tècnica necessària per a la producció de la droga. A més, segons ha explicat la policia, la llum per abastir el cultiu s’obtenia de forma fraudulenta.

Al pis superior de la casa s’hi van descobrir més plantes de marihuana, però el nombre exacte no s’ha pogut determinar ja que el foc les havia cremat. En total, els Mossos d’Esquadra calculen que a dins l’habitatge hi hauria entorn a 120 plantes.

Arran d’aquesta operació, la policia investiga una persona per la seva vinculació amb el cultiu i també per la llum punxada que s’utilitzava per la producció de la droga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics