URGENT

Preocupació a Blanes per l’augment de la congestió del trànsit arran del tall de la carretera de Malgrat

Compartiu aquesta història

El creixement del riu Tordera arran del temporal Gloria, que va passar pel territori fa pràcticament un mes, va fer caure el pont ferroviari entre Blanes i Malgrat i també la carretera que uneix aquests dos municipis.

Es tracta de la BV-6001, a la seva part barcelonina, o la GI-6831, en la part gironina, i que es manté tallada des del passat 22 de gener.

A Blanes, la qüestió està sobre l’agenda política del municipi. El PSC ha demanat a l’equip de govern que treballi per l’arranjament d’aquesta via que, afirmen, ajudava a “descongestionar absolutament l’entrada i sortida a Blanes”.

Segons publica el Punt Avui, la portaveu socialista a Blanes, Pepa Celaya, assegura que “ningú parla de com es recuperarà aquesta via”, utilitzada pels qui la coneixen per estalviar-se cues quan venen cotxes a la zona turística de Blanes, sobretot la dels càmpings.

Segons afirma el PSC blanenc, el fet que aquesta carretera estigui tallada durant l’època de més afluència de visitants pot suposar un “caos”, i assegura que si no s’hi posa remei l’entrada i sortida de Blanes els caps de setmana i els períodes de vacances “serà insuportable”.

Per la seva banda, informa el diari, l’Ajuntament de Blanes reconeix que la congestió de trànsit ha augmentat, sobretot a la carretera de Palafolls, la qual serveix com a alternativa a la carretera tallada que comunica amb Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics