Finalitza l’edició 2018 del programa comarcal Enfeina’t

Foto: CCM
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un programa promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, i en el qual han participat, en el cas del Maresme, una vintena de persones provinents de 14 municipis de la comarca, entre ells Arenys de Mar, Arenys de Munt o Pineda, entre altres.

Segons el Consell Comarcal del Maresme, la prioritat del programa facilitar l’ocupabilitat, especialment dels col·lectius que, per diferents motius, porten temps allunyats del mercat laboral. En aquest sentit, el CCM considera aquest programa com un bon punt de partida per a la inserció laboral de professionals que es troben en situació d’atur de llarga durada.

De les 22 persones contractades, 18 han finalitzat el contracte de 12 mesos, mentre que unes altresi 4 persones s´han reinserit laboralment abans de la finalització del programa.

Segons ha informat l’ens supramunicipal, les persones que van ser seleccionades a l’edició 2019 del programa Enfeina’t han rebut suport i assessorament que els ajudarà a millorar la seva ocupabilitat.

En total, des de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal s’han dut a terme 115 hores d’entrevistes individualitzades, 5 hores d’entrevistes grupals i més de 460 hores de formació externa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics