Blanes reclama a l’Estat i a la Generalitat que actuïn davant de les afectacions del Gloria

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes també els ha demanat que assumeixin responsabilitats, i denuncia manca d’informació i incompliment de compromisos per part de les administracions.

Un mes després del temporal Gloria, l’alcalde de Blanes ha fet balanç de l’estat de la qüestió respecte les afectacions del municipi després del pas de la borrasca.

Àngel Canosa ha reclamat a les administracions i institucions, així com als ens gestors de les infraestructures que assumeixin les seves respectives responsabilitats i que actuïn de manera immediata, demanant que es faci efectiu el suport rebut durant aquells dies, ara, en forma de fets. Canosa assegura que, “després de la tempesta no és que hagi vingut la calma”, sinó que ha arribat un “silenci ensordidor” tenint en compte les “greus problemàtiques” a què s’enfronta el municipi.

Un dels principals temes que preocupa a l’Ajuntament de Blanes, segons informa el mateix consistori, és la mobilitat tant viària com ferroviària entre Blanes i Malgrat de Mar, interrompudes des de la caiguda dels dos ponts de la Tordera quan el riu va desbordar.

L’Ajuntament de Blanes continua demanant que s’aprofiti la restitució del pont i la via del tren per millorar el servei ferroviari, que considera “deficitari”, i lamenta la manca de comunicació de Renfe. En aquest sentit, el consistori blanenc continua apostant perquè es desdobli la via de tren fins a Arenys de Mar, cosa que permetria millorar el servei i l’eficàcia del transport públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics