Cap de setmana de Carnavals a les rodalies de Palafolls, que celebrarà la seva rua aquest diumenge

Foto: Joaquim Llorens i Garangou
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Joaquim Llorens i Garangou

Aquest passat cap de setmana s’han celebrat rues de carnaval a bona part del territori, inclosos alguns dels pobles de les nostres rodalies.

Malgrat de Mar celebrava divendres a la nit la seva rua, que va comptar amb la participació d’un total de 9 colles dfel propi municipi i també vingudes de localitats veïnes com Pineda, Tordera, Lloret, Massanes o Palafolls. L’endemà dissabte, com ja és habitual, Malgrat va celebrar el Carnestoltes infantil.

Altres poblacions veïnes, com Tordera, també celebraven la seva rua de Carnestoltes aquest cap de setmana. En aquest cas, el municipi celebrava dissabte la seva rua dissabte al vespre, amb el posterior lliurament de premis per les carrosses i comparses i amb festa fins a la matinada. Ahir diumenge va ser el veïnat de Sant Pere de Tordera el que va celebrar la seva rua de Carnestoltes.

També Blanes celebrava aquest cap de setmana el seu Carnaval de la Costa Brava Sud, iniciativa conjunta amb els municipis de Lloret i Tossa. Blanes incloïa enguany novetats, ja que dissabte va encetar els actes amb el Carnaval Ensorra’t, amb concerts al Casal de Joves. Els dies abans, dijous i divendres, la ciutat veïna ja havia acollit rues escolars per diferents barris del municpi, amb la participació de fins a 4.000 alumnes.

Blanes va continuar dissabte amb la celebració de la Festa Infantil i Familiar del Carnaval de la Costa Brava Sud, amb inflables, animació, música i un concurs de disfresses, aquest cop amb epicentre a la plaça dels Dies Feiners.

Finalment, ahir diumenge Blanes va acollir la seva rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de la Costa Brava Sud, batent rècord de participants amb un total de 28 carrosses, corresponents a 17 colles.

En el cas de Palafolls, el nostre municipi celebrarà aquest diumenge la seva rua de Carnestoltes, amb canvis en el recorregut i coincidint amb la celebració, el mateix diumenge, dels Tres Tombs, que es duran a terme una estona abans.

Aquesta setmana passada, però, la nostra vila ja va gaudir de l’ambient de Carnaval. Va ser amb les rues escolars de Mas Prats i Ferreries, que van culminar amb la xocolatada solidària “Taca’t pel càncer infantil”. La iniciativa, que es va fer a la plaça del Fòrum Palatiolo, va aconseguir recaptar un total de 925,5 euros, que aniran destinats a la investigació de la malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics