Demà comença una nova temporada de l’Assumptes Interns de Ràdio Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dimarts es donarà el tret de sortida a una nova temporada el programa que repassa l’actualitat política del nostre municipi a través d’entrevistes a tots i cadascun dels regidors que integren el ple de l’Ajuntament de Palafolls.

La nova temporada s’iniciarà demà amb una entrevista a l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, en què es posaran damunt la taula diverses de les qüestions que actualment són a l’agenda política municipal, es farà valoració dels primers 7 mesos de legislatura del nou govern palafollenc, es parlarà de les prioritats de treball de l’executiu local i, també, de com es preveu el 2020 pel municipi.

Les entrevistes s’emetran, un primer cop, a les 8 del vespre dels dimarts, i es reemetran a les 10 de la nit del mateix dia. L’endemà dimecres, a les 2 del migdia, es podran tornar a  escoltar.

Una novetat d’aquesta nova temporada de l’Assumptes Interns és que, a banda d’escoltar les entrevistes, Ràdio Palafolls oferirà també la possibilitat de veure-les en vídeo a través de les xarxes socials de l’emissora i també del portal web www.radiopalafolls.cat.

L’entrevista amb l’alcalde, Francesc Alemany, serà la primera d’una nova temporada de converses en què passaran, primer, els portaveus de les formacions amb representació al ple, continuarà amb la resta de regidors i acabarà, de nou, amb els principals representants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics