URGENT

El camí de la Pomereda, entre Mas Bages i el càmping Els Pins, serà un espai natural

Compartiu aquesta història

Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Malgrat de Mar, descartant actuacions que s’havien fet anteriorment en aquesta zona com tornar a fer una escullera o dragar.

Segons ha informat el consistori malgratenc, dijous passat es va celebrar una reunió entre l’alcalde, Joan Mercader, el poratveu del govern malgratenc, Jofre Serret i la cap de la demarcació de Costes a Catalunya, Maria Toledano.

Mercader ha explicat posteriorment que el Ministeri per a la Transformació Ecològica i el Repte Demogràfic assumirà el cost dels treballs per naturalitzar el front litoral de titularitat municipal que ha quedat destruït després del pas del temporal Gloria.

Així, segons ha anunciat l’Ajuntament de Malgrat, el tram del camí de la Pomereda entre Mas Bages i el càmping Els Pins serà un pas de terra destinat a vianants i la resta platja.

Els treballs s’iniciaran el proper mes de març, i des del consistori els consideren “molt importants”, i els emmarquen dins del compromís de l’executiu local d’actuar d’acord amb l’acció climàtica. L’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, ha recordat que la recuperació del paisatge natural d’aquest espai ja es va aprovar dins del Pla d’Ordenació Urbanística del Municipi l’any 2005 per una àmplia majoria dels grups polítics del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics