URGENT

El Casal d’Avis continuarà, de moment, sense jugar al Bingo

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Ahir a la tarda, el Casal d’Avis del centre de Palafolls va celebrar la seva Assemblea Anual, en què es va fer el rendiment de comptes de la junta i de l’activitat que es duu a terme a l’espai.

L’Ajuntament de Palafolls assistia a aquesta reunió, com és habitual, per conèixer i tenir constància de l’evolució de l’entitat i les activitats que s’hi organitzen durant l’any.

Un dels punts destacats de la reunió va ser el debat sobre el joc del bingo, que des del passat mes d’octubre ja no es duu a terme al Casal d’Avis.

A la reunió hi va assistir Sònia González, regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Palafolls, que ha explicat que el debat sobre el bingo va fer aflorar les dues opinions dels membres del casal envers aquest joc. D’una banda, la Junta es nega a fer-se responsable de l’activitat si no es fa dins d’uns paràmetres determinats, i de l’altra una part dels socis, habituals jugadors del bingo, que demanen que es continuï realitzant.

En aquest sentit, González va explicar que, després de debatre la qüestió, es va decidir que es continuï sense jugar al bingo al Casal.

A la vegada, la regidora ha avançat que l’Ajuntament treballarà per crear una normativa d’ús de les instal·lacions del Casal d’Avis per evitar les situacions de tensió dins de l’espai.

Aquesta normativa d’ús, que es farà extensiva a d’altres espais municipals i que està en fase preparatòria, començarà a aplicar-se primer al Casal d’Avis del centre perquè el consistori considera que és on s’ha d’actuar amb més urgència per evitar situacions de confrontació entre els seus usuaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics