El conseller Calvet es mostra sorprès per les crítiques dels ajuntaments de la Baixa Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El titular de Territori i Sostenibilitat ha defensat a través de Twitter les actuacions del Govern català per fer front als danys del Gloria al territori.

Calvet, que visitarà demà divendres la zona, passant pels municipis de Blanes, Malgrat i Arenys, ha negat que hi hagi hagut inacció per part de l’executiu, i creu que quedarà demostrat sobre el terreny.

El conseller ha detallat amb un fil de piulades les diferents accions que s’estan duent a terme a la zona, com és el cas dels ports de Blanes i Arenys, la reconstrucció del pont viari sobre la Tordera i la reparació del pont de la C-35 entre Maçanet i Fogars. Calvet també ha argumentat que s’ha reforçat el servei de bus entre el Maresme nord i Barcelona, i que el problema de les afectacions en l’àmbit ferroviari és la manca de servei entre Malgrat i Blanes i l’enllaç ineficient del bus alternatiu que ha establert Adif.

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha afegit que s’està treballant amb l’ACA i Aigües Ter Llobregat en la reposició dels 2 tubs de captació d’aigua de mar cap a la dessalinitzadora, així com en la reposició del tub d’enviament de la salmorra cap al mar.

Per tot plegat, Calvet diu que poden haver fallat “en una trucada de telèfon però no en el compromís ni en l’acció efectiva, ràpida i diligent del Govern, gràcies a la bona feina de molts servidors públics del departament de Territori i Sostenibilitat.

El conseller Damià Calvet visitarà aquest divendres els municipis veïns de Malgrat, Blanes i Arenys de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics