Palafolls demana una ajuda per a habilitar els habitatges de persones grans

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per això ha demanat el suport econòmic  de la Diputació de Barcelona per tal de poder obrir una línia d’ajuts a les persones grans que viuen al nostre municipi i que necessiten adaptar el seu habitatge per tal de no perdre autonomia a la llar.

La idea és que, gràcies a la Diputació de Barcelona, es pugui ajudar a fer petites reformes a casa a aquelles persones grans que viuen soles o que tenen necessitats especials.

Es tracta de reformes com l’habilitació de rampes, substitució de banyeres per plats de dutxes, adaptació d’espais entre d’altres mesures que ajudin a l’autonomia dels participants. Helena Carles, regidora de Serveis Socials, explica que és la primera vegada que es demana aquesta ajuda .

Segons ha explicat la regidora ara s’ha demanat adherir-se a aquesta línia d’ajuts inclosos dins el catàleg de serveis de la Diputació i caldrà esperar la resolució i distribució dels diners. De tota manera el consistori palafollenc espera rebre uns 10 mil€ que es preveu repartir en ajudes concretes de no més de 2.000€ per família participant.

És la primera vegada que la Diputació ofereix aquesta línia d’ajuts i fa uns dies ja us informàvem que Malgrat també ha demanat adherir-se per oferir aquestes reformes a les persones grans que viuen soles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics