URGENT

Palafolls demana una ajuda per a habilitar els habitatges de persones grans

Compartiu aquesta història

Per això ha demanat el suport econòmic  de la Diputació de Barcelona per tal de poder obrir una línia d’ajuts a les persones grans que viuen al nostre municipi i que necessiten adaptar el seu habitatge per tal de no perdre autonomia a la llar.

La idea és que, gràcies a la Diputació de Barcelona, es pugui ajudar a fer petites reformes a casa a aquelles persones grans que viuen soles o que tenen necessitats especials.

Es tracta de reformes com l’habilitació de rampes, substitució de banyeres per plats de dutxes, adaptació d’espais entre d’altres mesures que ajudin a l’autonomia dels participants. Helena Carles, regidora de Serveis Socials, explica que és la primera vegada que es demana aquesta ajuda .

Segons ha explicat la regidora ara s’ha demanat adherir-se a aquesta línia d’ajuts inclosos dins el catàleg de serveis de la Diputació i caldrà esperar la resolució i distribució dels diners. De tota manera el consistori palafollenc espera rebre uns 10 mil€ que es preveu repartir en ajudes concretes de no més de 2.000€ per família participant.

És la primera vegada que la Diputació ofereix aquesta línia d’ajuts i fa uns dies ja us informàvem que Malgrat també ha demanat adherir-se per oferir aquestes reformes a les persones grans que viuen soles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics