URGENT

Jornada de victòries pels principals equips de futbol i futsal palafollencs

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana ha deixat resultats positius per la majoria de principals equips del futbol i el futbol sala de Palafolls.

El primer equip del CD Palafolls, l’amateur de Quarta Catalana, va aconseguir una treballada victòria al Palastàdium contra el Maçanet per un resultat de 3 a 2.

El partit va començar amb un gol en pròpia porteria dels visitants que permetia als palafollencs avançar-se amb l’1 a 0, però al minut 25 un gol de penal permetia al Maçanet igualar el marcador.

A la represa, els visitants van avançar-se amb el gol de l’1 a 2, però al minuts 68 i 77, Montero i Gálvez retallaven distàncies i aconseguien situar el 3 a 2 definitiu.

La victòria permet a l’Amateur palafollenc mantenir-se entre els 5 primers de la classificació amb 34 punts, a 4 del tercer classificat, el Juventus-Lloret.

Bona jornada també per l’equip Cadet, que també jugava a casa i que rebia, en el seu cas, a l’Olímpic Malgrat aquest dissabte.

Els palafollencs van imposar-se amb autoritat als malgratencs per 6 a 2, amb gols de Rouimi, Moruno i Bel, i es mantenen en 6a posició, ara amb 28 punts.

En pàgina de futbol sala, la darrera jornada ha deixat una victòria pel primer equip del San Luis, que rebia al Palauet al Tordera Parc.

Els palafollencs van dominar el partit que va començar molt de cara, amb un 4 a 0 a minut 20, i que va acabar amb un resultat de 6 a 4 al marcador. La victòria permet a l’equip escalar a la quarta posició, que ocupa amb 19 punts.

Per la seva banda, l’equip Sènior Femení també va aconseguir endur-se la victòria, per un resultat similar, del seu enfrontament a casa contra el Vilamajor.

En aquest cas, el partit va ser més lluitat, amb empat a 3 al marcador al minut 16 però amb uns darrers compassos amb clar domini palafollenc, que va portar a l’equip a guanyar per 6 a 3. El resultat el manté en 9a posició, ara amb 21 punts.

La creu de la jornada en pàgina del futsal la va protagonitzar, d’una banda, l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que perdia 8 a 7 a la pista del Natació Sabadell.

L’equip va lluitar en tot moment pel partit, que va acabar decantant-se pels locals gràcies a un últim gol de penal al miunt 30, que va sentenciar la derrota pel San Luis. L’Aleví es manté en 9a posició amb 20 punts.

D’altra banda, tampoc va tenir la sort de cara l’equip Juvenil de 1a Divisió, que perdia a casa contra el Blanesport 83 per 2 a 3. Era un duel pel liderat de la lliga, que els palafollencs han perdut en favor del seu rival d’aquest dissabte.