El Corinthians brasiler de futsal visita el Palauet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat divendres, el pavelló palafollenc ha rebut la visita del Corinthians, equip brasiler de futbol sala de primer nivell de la lliga d’aquesta disciplina al país sud-americà.

L’equip compta a les seves files amb diversos integrants de la Selecció brasilera de futsal, com són el porter Matheus Henrique; el que és proper fitxatge del Barça de futsal, Matheus Rodrigues; o el considerat com el Ronaldinho del futsal, Deives Moraes.

L’equip, que actualment es troba en plena pretemporada, es va entrenar durant una hora i mitja al Palauet. Des d’allà va ser observat atentament pels jugadors de categories inferiors del San Luis de futbol sala, que van aprofitar per fotografiar-se amb ells.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics