URGENT

Agüera denuncia la deixadesa del nou govern en la lluita contra el vandalisme

Compartiu aquesta història

La portaveu del PSC a Palafolls, Dolors Agüera, va ser ahir la convidada a l’Assumptes Interns de Ràdio Palafolls on va analitzar els primers mesos del nou govern d’ERC a l’Ajuntament de Palafolls. Tot i que Agüera va aprovar amb un 5 la gestió d’aquests primers mesos dels republicans, troba a faltar més  atenció en diferents matèries. Una d’elles és la manca d’activitat del casal d’avis de Sant Lluís, que segons la socialista cohesionava el barri, o la inactivitat del bar del casal d’avis de centre. També va parlar de la manca de lluita contra l’incivisme  i el vandalisme al nostre municipi. Ho exemplifica amb el gran nombre de pintades i graffitis que continuen apareixen al nostre poble.

Un incivisme encara present també en la gestió de les escombraries. Justament preguntada pel possible cost electoral del canvi de sistema en la recollida de residus, Agüera afirma que molta gent creu que podria ser l’arrel de la pèrdua de l’alcaldia en les passades eleccions,. Tot i això defensa que el model triat, les illes de contenidors, és el que van recomanar els tècnics consultats i el propi Consell Comarcal. Agüera apunta a un possible boicot del nou sistema en els primers mesos de funcionament.

Des de fa 9 mesos el PSC és el principal  partit a l’oposició a Palafolls, una nova posició en la que Agüera espera aprendre molt per continuar treballant per Palafolls. Els socialistes tenen la sensació que el nou govern intenta esborrar la petjada deixada per l’anterior alcalde de Palafolls, Valentí Agustí amb l’eliminació de mobiliari urbà, com les llums de la plaça del cafè o el canvi del projecte ja aprovat al carrer Roig i Jalpí, molt propi d’Agustí,  per un altre diferent a l’últim moment.

Sobre el vot contrari en els pressupostos municipals aprovats aquest febrer, Agüera assegura que no volien participar d’un pressupost que busca incomplirà la llei respecte a la regla de la despesa i no entén perquè s’han apujat alguns impostos, com ara l’IBI, quan l’antic govern va deixar el consistori sense endeutament i sense necessitats econòmiques.

 

Recupera aquí l’entrevista sencera a Dolors Agüera, portaveu del PSC a Palafolls:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics