Palafolls se suma a la lluita feminista amb diverses accions prèvies al 8-M

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des del Local Jove Can Batlle, el col·lectiu Acció Feminista de Palafolls i l’Ajuntament s’han impulsat diverses accions prèvies a la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, el proper diumenge.

Des d’avui dimecres, el MiD acull la primera de les iniciatives, que consisteix en diverses frases sobre el reconeixement del paper de la dona en la societat actual i amb les quals la ciutadania podrà interactuar.

Ho explica Marta Martí, dinamitzadora del local jove Can Batlle de Palafolls.

Aquest mural es mantindrà penjat al MiD fins el proper diumenge. Paral·lelament, aquesta mateixa tarda des del col·lectiu Acció Feminista Palafolls s’ha organitzat la creació d’una pancarta de 8 metres en què hi podran fer aportacions tots els palafollencs i palafollenques que vulguin, i que està previst que es pengi al Palauet.

De cara a demà dijous a la tarda, a les 5, el local jove Can Batlle ha organitzat un taller de fabricació de pancartes per les manifestacions previstes per divendres i diumenge, amb la intenció d’oferir la possibilitat de col·laborar a totes aquelles persones que no puguin participar en les protestes que es faran fora del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics