Malgrat i Palafolls signen un conveni pel repartiment d’aliments de Serveis Socials

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Malgrat del passat dijous va aprovar la liquidació de les despeses del conveni de col·laboració amb el consistori palafollenc per al repartiment d’aliments bàsics a les persones usuàries de Serveis Socials dels dos municipis.

EL cost dels servei es xifra entorn als 33 Mil euros, dels quals l’Ajuntament de Malgrat m’assumeix la major part –entorn a 27 Mil 700- i el de Palafolls la resta –sobre els 5 Mil 400.

Tot plegat es va aprovar en una Junta en què també es va tirar endavant la memòria valorada de la renovació parcial del paviment del carrer de Sant Esteve, entre carrer de les Escoles i la plaça de l’Àncora.

Segons explica l’Ajuntament de Malgrat, l’obertura del tram de carrer durant els períodes i horaris dels centres educatius dins el projecte de Camins Escolars l’any 2018 fa necessari adequar el tipus de paviment de la part central perquè sigui més resistent al pas de vehicles.

La Junta de Govern Local de Malgrat va aprovar també l’adjudicació dels serveis de consergeria dels equipaments esportius durant el cap de setmana, així com la pròrroga del servei de prestació de tractaments als gats de les colònies de gats per al 2020.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics