L’Associació de Veïns de Sant Lluís celebra divendres una reunió per reprendre l’activitat

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa dos anys, l’associació que agrupava els veïns del barri Sant Lluís va anunciar la seva dissolució. Ho feia després d’una manca de relleu per continuar amb la seva activitat, i després de més de dues dècades amb Margarita Fernández com a presidenta.

Ara, dos anys després d’aturar la seva activitat, l’entitat veïnal torna a engegar la maquinària. Ho farà aquest proper divendres, a les 6 de la tarda, al Forroll, amb la intenció de renovar la junta de l’associació i reactivar la vida social del barri.

N’ha parlat, en declaracions a RP, Celia de la Cueva, una de les impulsores de la represa de l’entitat.

De la Cueva explica que ja fa un parell de mesos que es treballa amb la reactivació de l’Associació de Veïns de Sant Lluís, per la qual s’ha rebut el suport de diversos dels residents del barri. L’associació vol servir com a espai per posar en comú els interessos dels habitants de Sant Lluís, tirar endavant les iniciatives culturals que es vulguin impulsar de nou o tornar a organitzar –com, per exemple, les antigues festes de Sant Lluís- o vehicular les demandes veïnals de cara al consistori.

A la vegada, De la Cueva fa esment també de la necessitat de reactivar el teixit comercial del barri, que en els darrers anys ha anat disminuint.

Els impulsors de la renovació de l’Associació de Veïns de Sant Lluís expliquen que han rebut el suport de l’Ajuntament de Palafolls per posar en marxa de nou l’entitat, i animen a tothom, sobretot a la gent més jove, a implicar-se en aquesta nova iniciativa.

La reunió d’aquest proper divendres, oberta a tothom, tindrà lloc a les 6 de la tarda a l’antiga fàbrica del Forroll.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics