Els serveis d’emergències salven un gos que havia caigut en un pou d’aigua de la zona agrícola de Blanes

El pou, ja senyalitzat - Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El pou, ja senyalitzat – Foto: Ajuntament de Blanes

El treball col·lectiu d’efectius de la Policia Local de Blanes i dels Bombers de la Generalitat va permetre a primera hora de la tarda d’ahir dimecres poder rescatar sa i estalvi un gos que havia caigut en un pou ple d’aigua, situat a la zona agrícola de prop de la Tordera.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’avís a la Policia Local de Blanes el va donar la mateixa persona que estava passejant amb el seu gos pels camps situats als afores del municipi, prop del riu.

L’animal va caure a un pou ple d’aigua, que segons el consistori podria tenir més de sis metres de fondària i amb una amplada reduïda, i que estava amagat entre la vegetació.

El gos va poder ser rescatat amb l’ajuda de cordes i d’un dels bombers que hi va intervenir, que va accedir a l’interior del pou amb una escala. Després de portar-lo fins a la superfície, el gos va poder ser lliurat sa i estalvi a la persona que l’acompanyava, que va agrair la ràpida actuació dels cossos d’emergència.

Un cop resolt l’incident, la Policia Local de Blanes va procedir al barrat i envoltat amb tanques i cinta de balisa de tot l’entorn del pou perquè cap altra persona o animal puguin caure-hi.

D’altra banda, el consitori blanenc també ha informat que els efectius policials també tenen previst posar-se en contacte amb el propietari de la finca perquè s’encarregui de senyalitzar definitivament el pou per evitar futurs incidents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics