Tot a punt per la 3a edició del Festival Zero

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Teatre Clavé de Tordera acull demà divendres i l’endemà dissabte una nova edició d’aquest festival, impulsat des Teatres en Xarxa i que aposta per propostes “arriscades i no convencionals”, i que busca “eliminar la distància entre el públic i l’artista”.

Enguany, els organitzadors defineixen el Festival Zero com l’edició “més agosarada, més feminista, més reivindicativa, més jove i més punyent que mai”.

El director del Teatre Clavé de Tordera, Josep Navarro, destacava ahir al magazín Ona Maresme l’aposta que es fa per la proximitat amb l’espectador, amb l’objectiu de commoure’l i atrapar-lo amb el que s’ofereix dalt l’escenari.

Un altre dels objectius que es marca el Festival Zero a mig termini és que el públic que hi assisteix s’arreli i que consumeixi el màxim de cultura possible, per la qual cosa consideren que calen encara més edicions.

El primer dels espectacle, titulat “Rebota, rebota y en tu cara explota”, que es representarà demà al vespre com a primer dels tres espectacles al teatre torderenc, posa el focus en la violència de gènere i la passivitat social de la mà d’Agnès Mateus i Quim Tarrida.

Després de “Rebota, rebota y en tu cara explota”, el Festival Zero oferirà dissabte a la tarda dues altres propostes. la primera serà “Peix”, de la companyia Hotel Iocandi, i la segona “Els dies mentits”, a càrrec de la Sala Flyhard.

Tota la programació i la venda d’entrades per aquesta 3a edició del festival es pot trobar al web del Teatre Clavé de Tordera, www.teatreclave.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics