El Pla de Grau es converteix en escenari d’una sèrie de Netflix

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies l’equip de rodatge de “El Inocente”  està rodant alguna de les escenes d’aquesta futura sèrie al Pla de Grau de Malgrat de Mar. Aquesta localització és una de les que s’utilitzaran en aquesta producció catalana que porta un mes de rodatge en diferents emplaçaments del país. Després de passar per Berga, Manresa, Lloret o Arenys, aquestes dies s’està gravant a Malgrat de Mar.

“El Inocente” és una sèrie protagonitzada pels actors Mario Casas, José Coronado, Alexandra Jiménez  i Aura Garrido i creada per Oriol Paulo qui adapta la novel·la d’Harlan Coben que porta el mateix nom i explica la història d’un matrimoni a punt de tenir un fill després que l’home hagi estat nou anys a la presó. El marit, interpretat per Casas, va ser condemnat per homicidi després d’intercedir en una baralla que va tenir un desenllaç fatal.

Aquesta filmació al Maresme esta sent promoguda per la Maresme Film Comission, una entitat que busca rodatges a la comarca.

Palafolls fa poc que està dins d’aquesta comissió i ja ha acollit alguns rodatges, com part de la 3a temporada de la sèrie protagonitzada per Berto Romero “Mira lo que has hecho” que estrenarà Movistar+ en les properes setmanes i que compta amb escenes rodades la tardor passada al Castell de Palafolls.

Segons ha pogut saber aquesta emissora hi ha altres produccions que s’han interessat ja en rodar es diferents espais del nostre municipi com ara al Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics