Els palafollencs cada cop truquen més a la Policia Local per resoldre les incidències

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant el passat 2019, la Policia Local de Palafolls ha registrat un total de 21.983 serveis, cosa que suposa més de 60 serveis diaris de la Policia Local durant l’any passat. Això suposa un increment de gairebé 6.000 serveis respecte els realitzats al 2018.

Pel que fa a les trucades rebudes per part de la ciutadania, el cos local de seguretat n’ha registrat un increment. En aquest sentit, segons ha explicat el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, aquest últim any han augmentat les trucades fetes directament al cos palafollenc respecte a les que es fan al telèfon d’emergències 112 o a Mossos d’Esquadra.  Marín atribueix aquest augment a la confiança que té la població envers la feina que fa el cos local.

L’àmbit que més serveis ha registrat ha estat el de seguretat ciutadana. Aquí, el cap de la policia palafollenca es mostra crític i puntualitza que, tot i que per llei aquest àmbit correspondria al cos de Mossos d’Esquadra, la manca d’efectius de la policia catalana fa que molts casos –segons xifra Marín, gairebé 5.500 serveis- els acabi abordant la Policia Local.

Els segon àmbit amb més actuacions per part del cos de seguretat local són els relatius al trànsit, com són accidents, serveis escolars, controls, entre altres.

Seguit del trànsit, la Policia Local de Palafolls ha actuat en gairebé 1.400 serveis dins de l’àmbit del medi ambient, principalment pel que fa a la problemàtica de les escombraries. La Policia Local de Palafolls ha hagut de dedicar diversos serveis específics per poder caçar els persones que infringeixen l’ordenança municipal de civisme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics