URGENT

Palafolls planteja un 8-M reivindicatiu i actiu culturalment

Compartiu aquesta història

Aquest proper diumenge, el nostre municipi se sumarà a la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que portarà als carrers d’arreu la lluita feminista.

A Palafolls, durant tota aquesta setmana s’han estat duent a terme diverses activitats prèvies al 8-M, com ha estat la col·locació d’un mural interactiu al MiD per posar a debat el paper de la dona en la societat actual, així com activitats de creació de pancartes.

Diumenge serà, doncs, la jornada central, i igualment com en altres punts del territori Palafolls acollirà una manifestació feminista. La marxa arrencarà a dos quarts de 8 del vespre des del Teatre, i recorrerà els carrers Major i Pompeu Fabra fins a arribar a la plaça Valls d’Ax.

Allà, a la Torre de Guaita -que enguany tornarà a il·luminar-se de color lila- es farà la lectura del manifest, a càrrec de les membres d’Acció Feminista Palafolls, impulsores de la marxa.

N’ha parlat Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Can Batlle.

A banda de la vessant reivindicativa que tindrà la jornada del 8-M, a Palafolls la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora inclourà també la primera de les propostes del nou cicle musical A(p)pèl, que s’estrena just diumenge.

Serà amb l’actuació del duet Tarta Relena, que fa un any publicava el seu primer treball discogràfic i que portarà el seu directe a l’Església de Sant Genís de Palafolls aquest diumenge a la tarda.

En parla Federico Francesch, programador del cicle.

El concert de Tarta Relena començarà a les 6 de la tarda a l’Església de Sant Genís, i les entrades per assistir-hi es poden comprar a l’EMMiD a un preu de 5 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics