URGENT

Obertes les inscripcions per la Tordera TrailRace

Compartiu aquesta història

Queden encara dos mesos per la celebració d’aquest esdeveniment, però ja fa diversos dies que té les inscripcions en línia obertes per participar-hi.

La Tordera TrailRace és una cursa de muntanya que transcorre pels entorns del Parc Natural del Montnegre i la serra de Miralles.

La cursa s’organitza des del Club Esportiu Tordera i és, a  diferència d’altres esdeveniments que impulsa el club, una competició exigent.

N’ha parlat Albert Prats, president del club torderenc, en declaracions al magazín Ona Maresme.

La Tordera TrailRace arriba enguany a la seva 3a edició, i enguany torna a oferir fins a 3 recorreguts –Express, Mitja o Marató-, que malgrat la seva diferència de distàncies tenen totes un desnivell remarcable.

La modalitat Express, la més curta, ofereix un recorregut de 12 quilòmetres amb 510 metres de desnivell; la Mitja arriba als 22 quilòmetres amb 1.000 metres de desnivell, i la considerada com a modalitat “reina”, la Marató, abasta fins a 43 quilòmetres de distància amb 2.400 metres de desnivell.

Per a participar a la Tordera TrailRace cal una inscripció prèvia, amb preus que varien en funció de la modalitat escollida i del moment en què es faci la inscripció.

La modalitat Express s’obre a la participació de fins a 300 corredors, mentre que a la Mitja se n’acceptaran fins a 200 i, en el cas de la Marató, un total de 150.

La Tordera TrailRace tindrà lloc el diumenge 3 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics