L’Amateur torna a guanyar i continua consolidant-se entre els 5 primers de la lliga

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer equip del CD Palafolls ha tornat a signar aquest cap de setmana una nova jornada positiva, guanyant fora de casa.

L’equip s’enfrontava, la tarda d’ahir diumenge, al Tossa, en un partit que només va veure un gol al minut 77, obra de Ruly. Malgrat la poca intensitat de cara a porteria, els palafollencs van acabar enduent-se un triomf important de cara a mantenir la lluita a la part alta de la classificació. En aquest sentit, l’equip es manté en 4a posició, ara amb 37 punts, a 4 del Juventus-Lloret, que és tercer, i empatat a punts amb el Sant Antoni, immediat perseguidor en 5a posició.

El futbol palafollenc va registrar també bons resultats en la categoria Cadet. L’equip jugava al camp del Lloret dissabte al migdia, i va acabar guanyant un partit que va dominar en tot moment, arribant al descans amb un marcador d’1 a 3, amb gols de Rouimi -1 goil-  i Martínez –autor de dos gols-, i arrodonint els marcador fins al 2 a 6 final amb nous encerts a porteria per part de Wilson, altre cop Rouimi i Baraza, que marcava el 6è i últim gol pel Palafolls al minut 76.

L’equip Cadet del CD Palafolls puja ara a la 4a posició, que ocupa amb 31 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics