La B-682 registra un accident per dia durant la setmana passada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les xifres de sinistralitat han augmentat els darrers dies a la carretera d’accés a la Costa Brava, al seu pas per Palafolls. Habitualment, la B-682 compta amb un trànsit notable cada dia, però degut a l’esfondrament del pont de la carretera BV-6001 entre Malgrat i Blanes amb el desbordament de la Tordera, el nombre de vehicles que hi passen ha incrementat substancialment.

Amb aquest augment del pas de vehicles també ha pujat el nombre d’accidents de trànsit registrats a aquesta via, que a Palafolls té un dels punts crítics a la zona dels semàfors, a l’accés del municipi. Durant la setmana passada, la carretera va registrar un accident cada dia,

Josep Lluís Moreno, caporal de la Policia Local de Palafolls, ha explicat que les dades de sinistralitat han empitjorat no només pel tall a la carretera entre Malgrat i Blanes sinó també per les obres al camí de la Ginesta, i es mostra preocupat per la propera Setmana Santa i el conseqüent augment de vehicles.

Des del cos de local de seguretat expliquen que la xifra d’un accident per cada dia de la setmana no s’havia registrat encara fins ara en aquesta via, que ja normalment és escenari de nombrosos accidents, la majoria dels casos per distraccions i per col·lisió per envestida.

Des de la Policia Local de Palafolls s’insisteix a demanar prudència i responsabilitat als conductors per evitar el risc d’accidents a la carretera.

La zona dels semàfors de la B-682 és un dels punts negres de la xarxa viària al municipi, tant pels accidents com per les complicacions de mobilitat que s’hi registren pràcticament a diari. En aquest sentit, segons dades de la Policia Local, la zona dels semàfors és el punt més crític del municipi, en què es van registrar 1 de 4 accidents durant el 2019. Els sinistres de l’any passat van deixar 1 mort, 2 ferits greus i 40 lleus, i el novembre va ser el mes que va registrar més accidents, un total de 10.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics